Skip to content

Utvecklar och anpassar Morgan Lovells webb sedan 2007

Bakgrund

Sedan 2007 har vi arbetat tätt med Morgan Lovell, för att utveckla och anpassa deras webbplats. Med den här versionen av webbplats var målet att visa Morgan Lovells innovation, tillväxt, värden och främsta budskap samtidigt som vi implementerade det nyaste inom SEO. Att behålla webbplatsens ranking i sökresultatet, och webbplatsens prestanda, var viktiga mål att nå.

Fokus

  • Content strategi
  • Varumärke
  • UI design
  • Craft CMS
  • Multi site konfigurering

Vårt tillvägagångssätt

Vårt mål var att levandegöra Morgan Lovell genom att använda videos, 3D tours och bilder för att visa på bredden av de kontor och arbetsplateser som Morgan Lovell skapar, människorna som arbetar där och deras berättelser.

Vi ville leverera en hemsida som kan hållas uppdaterad och kännas levande med konsekvent styling över tid. Vi designade en användarvänlig och estiskt och satte samman guider och mallar för det interna markandstamet att arbeta med. Tillsammans med en färgpalett som vävs in i hemsidan via rubriker och sektioner. Vi arbetade också, tillsammans med Morgan Lovell, fram ett fotografimanér, för så väl människor som projekt. Människor porträtteras i deras arbetsmiljö, för att visa hur de interagerar med utrymmena skapade för dem.

Vår strategi

Vi fokuserade på att presentera engagerande innehåll och övertygande berättelser. För att uppnå det, introducerade vi en redaktionell känsla till Morgan Lovells case studies. Case studies är centrala för att berätta och levandegöra de kontor som Morgan Lovell skapar. Så, vi skapade en variation av layouts, som på ett flexibelt och anpassningsbart sätt presenterar varje case study på det bästa sättet.

“Pepper Digital är mer än bara en webbutvecklingsbyrå för Morgan Lovell. De är en ovärderlig del av vår marknadsavdelning. När det kommer till digital marknadsföring, tar vi inga beslut utan dem.”

Paul Kelly

Head of Marketing

Anpassad för komplexitet

Vi migrerade över stora mängder innehåll som utvecklas under tio år, till den nya hemsidan, samtidigt som vi behöll SEO värdet. Webbplatsen skulle upplevas som stilren trots att det är en väldigt stor site. En stilren sida gör det möjligt för besökare att utforska och hitta innehåll utan att bli överväldigade. Vi introducerade som sveper färger och adderade rörelse för att visa på Morgan Lovells dynamiska varumärke.

Vi skapade utrymme för bredden och djupet av det innehåll som de producerat under åren. Checklistor, debattartiklar, nyheter, videos, case studies och sidor för deras tjänsteerbjudande som är grunden för deras höga SEO ranking, presenteras på ett intressantare och mer lättillgängligt sätt.

Office redesign project showcases

Prestanda & Optimisering

Vi optimerade hemsidan för att prestera väl både ur ett arvändarpersopektiv och SEO-perspektiv, trots användandet av rörligt material.

Plats för artiklar, checklistor, event och nyheter

Modern design

Vi uppdaterade det visuella för att representera de kontor som Morgan Lovell skapar, centrerad runt människorna där. Vi skapade en stilren känsla, och använda färger för att hyllning till de arbetsplatser som de skapat. Designen stödjer möjligheten att presentera djuplodande innehåll som Morgan Lovell har producerat under lång tid.

Effektiv

Den nya webbplatsen är starten för att lyfta fram Morgan Lovells innehåll, deras tjänster och presentera budskapen som marknadsavdelningen väljer att prioritera. Den hjälper Morgan Lovells kunder att enklare navigera, hitta information och ta del av fler av de tjänster som Morgan Lovell erbjuder.

Intuitiv

Vi byggde hemsdian så det är enkelt för marknadsavdelningen att skapa unika landningssidor, CTAs och nedladdningsbart innehåll så som white papers, datainsamling och för att följa upp leads.

Har du ett projekt du vill diskutera?

Se fler av våra case

Nyhetsbrev

Få uppdateringar om Pepper Digital projekt, och läs om vad vi tyckt varit intressant i branchen på senaste.

studio

© Copyright 2022 Pepper Digital (trading name of Contrast Publishing Ltd). Registered in England and Wales (company no. 05379919, VAT no. GB 864 8234 96). Privacy Policy | Modern Slavery Policy